TehostamisPalvelun keskipisteessä on asiakkaan todelliset ongelmat!

Yritysfaktan keskeisin palvelu on toteuttaa mahdollisimman onnistunut kriisiyrityksen talouden vakautus (rauhoitustila), jotta yrityksen toiminnan jatkuminen olisi mahdollista. Monissa tapauksissa pelkkä rauhoitustila ei kuitenkaan riitä, vaan heti sen alettua on pitänyt löytyä vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten saada uutta liikevaihtoa, töitä ja asiakkaita?
  • Miten alentaa kustannuksia?
  • Miten johtaa ja toteuttaa välttämättömät muutokset toiminnassa?
  • Miten turvata positiivinen tulorahoitus jatkossa?
  • Miten saada uutta rahoitusta esim. tarpeellisiin investointeihin?

Vastauksena edellä oleviin kysymyksiin on Yritysfaktan kokeneen ja luotettavan yhteistyökumppanin kanssa toteuttama uusi toiminnan TehostamisPalvelu, josta on useita julkisessa mediassa olleita menestystarinoita ja mikä ohjelma on saavuttanut nopeasti myös monien sidosryhmien kuten velkojien ja julkisten toimijoiden luottamuksen.

TehostamisTakuu: Mikäli TehostamisPalvelu ei jostain syystä toisi asiakkaalle hyötyä ja tulosta, ei palvelusta myöskään veloiteta asiakasta!

Yrittäjä, ota yhteyttä vaihteeseemme 010 328 4800 tai lähetä postia yritysfakta@yritysfakta.fi ja pyydä lisätietoja, suosituksia ja referaatteja TehostamisPalvelussa mukana olleilta omalla nimellään esiintyviltä yrittäjiltä.