Blogi

Rakennusliikkeen pankkitilin ulosmittaus voitiin keskeyttää

2020-10-15 | Blogi

Case-esimerkki 2 Lähtötilanne Ajauduttuaan taloudellisiin vaikeuksiin yhtiö kääntyi Yritysfakta Oy:n puoleen.  Suoritetun alkukartoituksen jälkeen yrityksen kriittinen taloudellinen tilanne päätettiin vakauttaa yrityssaneerauksen avulla.  Maksurästien vuoksi välittömänä uhkana oli yhtiön pankkitilille tulevien varojen ulosotto. Lisäksi uhkana oli tilillä olevien varojen ulosmittaus. Ulosoton vaatimus ”Maksajaa kielletään maksamasta ulosmitattuja varoja kenellekään muulle, kuin asianomaiselle ulosottomiehelle.  Ulosmitattua omaisuutta ei saa […]... Lue lisää »

Rakennus- ja maansiirtoyrityksen kaluston menettäminen voitiin turvata

2020-10-15 | Blogi

Case-esimerkki 1 Ulosotto / Osamaksuesineen takaisin otto ja tilitys Lähtötilanne Ajauduttuaan taloudellisiin vaikeuksiin yhtiö kääntyi Yritysfakta Oy:n puoleen.  Suoritetun alkukartoituksen jälkeen yrityksen kriittinen taloudellinen tilanne päätettiin vakauttaa yrityssaneerauksen avulla.  Maksurästien vuoksi välittömänä uhkana oli osamaksulla olleen ajoneuvokaluston takaisinotto ja tilitys ulosoton toimesta. Osamaksuvelkojan vaatimus ”Mikäli emme ole saaneet suoritustanne määräpäivään mennessä, irtisanomme rahoituksen ja ajoneuvosta […]... Lue lisää »

Tositarinaa selviytymisestä yrityksille ja yrittäjille – Terve Yritys -lehden Erikoisnumero on ilmestynyt!

2020-10-14 | Blogi

Lehti sisältää tosikertomuksia yrityksistä, jotka ovat selviytyneet vaikeasta taloudellisesta tilanteestaan.  Aihepiiri on erityisen mielenkiintoinen kaikille yrittäjille sekä yritysten kanssa tekemisissä oleville.  Ja ainahan voi myös toisten tekemistä virheistä oppia!  Lisäksi lehti sisältää hyödyllisiä asiantuntija-artikkeleita. Erikoisnumero sisältää mm. seuraavia artikkeleita Kovaa työtä ja hyviä tuotantopäälliköitä – Pintakäsittely-yrityksen tie saneeraukseen Ennakkoperintärekisteri voidaan säilyttää ja saada takaisin saneerauksessa […]... Lue lisää »

Yritysfakta Oy aloitti alakohtaiset yritysten taloudellisten toimintaedellytysten turvaamisen.

2020-10-14 | Blogi

  Toimitusjohtaja Mikko Tusan mukaan Yritysfakta Oy:n yli 40 vuoden aikana kertynyt kokemus on nyt tarpeen maatamme ravistelevan pandemian keskellä. ”Nyt aloitimme kaikkein akuuteimmista eli Yritysfakta käynnistää nyt Erityiskampanjan yrityksille, joiden toimialana Ravintola- ja erityisesti Yökerhotoiminta sekä Hotellit.” ”Tulemme tarjoamaan edellä mainittujen toimialojen yrityksille talouden vakauttamisen Erityispalvelut. Tämä tarkoittaa käytännössä parhaimmillaan mm. pitkää yrityksen velkojen […]... Lue lisää »

Yritysten kannattaa nyt varautua, koska edessä epävarmat ajat

2020-09-29 | Blogi

Jo keväästä 2020 alkaen suuri määrä eri alojen yrityksiä on ajautunut pandemian seurauksena vakavaan taloudelliseen ahdinkoon.... Lue lisää »

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.