Blogi

Yritysten kannattaa nyt varautua, koska edessä epävarmat ajat

2020-09-29 | Blogi

Jo keväästä 2020 alkaen suuri määrä eri alojen yrityksiä on ajautunut pandemian seurauksena vakavaan taloudelliseen ahdinkoon. Osa yrityksistä on myös selvän konkurssiuhan alla arviolta lähimmän puolen vuoden aikana. Yksittäiselle yritykselle pandemia onkin merkinnyt huomattavaa liikevaihdon putoamista.

Koska kaikki yrityksen kustannukset eivät laske liikevaihdon mukana, seurauksena on toiminnan tappiollisuus, velanmaksukyvyn heikkeneminen ja sitä kautta lisävelkaantuminen. Näin syntyy nopeasti huomattaviakin ja jopa lopullisia taloudellisia menetyksiä sekä vakava uhka yrityksen toiminalle jatkossa.

Yritysten kannattaa varautua tilanteeseen vakauttamalla nopeasti toimintansa, mihin Fakta-saneeraus voi tuoda nopean ja tehokkaan avun jopa parissa viikossa.

Käynnistetty vakautus korjaa ensiksi yrityksen maksuvalmiutta ja myöhemmin myös muita taloudellisia toimintaedellytyksiä. Yritysten talouden vakauttamiseen erikoistunut Yritysfakta Oy on käynnistänyt tänä syksynä yrityksille maksuttoman palvelun, johon voi sisältyä esimerkiksi Controller-asiantuntijan perehtyminen ongelmiin sekä tilanteen nopea ja luotettava kartoitus.

Ota yhteys asiantuntijaan 010 328 4811 tai sähköpostitse yritysfakta@yritysfakta.fi

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.