Ulosotto – ongelmien ratkaisut

Yritysfakta Oy on johtava yrityssaneerauksia käynnistävä toimija. Olemme olleet mukana jo 90-luvun alusta kehittämässä yrityssaneerausprosessia maahamme osallistuen mm. sitä koskevan lakihankkeen toteuttamiseen.

Ota yhteyttä
45+

Vuotta kokemusta

3000+

Toteutettua yritys­saneerausta

83%

Hyväksyttyä saneeraus­hakemusta tuomio­istuimissa

Yritys ja ulosotto – Nämä asiat sinun tulee tietää

Onko ongelmana yrityksen maksuhäiriömerkintä? Onko yrityksen velat ulosotossa? Trattaprotesti? Yritysfaktan toimitusjohtaja Mikko Tusa pohtii mitä yrittäjän tulee tehdä tilanteessa, jossa ulosotto tai sen uhka alkaa olla todellisuutta. Vaikeistakin tilanteista on usein ulospääsy, jossa Yritysfakta auttaa – pienistä toiminimiyrittäjistä aina isoihin konserneihin.

Kuinka nopeasti pystytte rauhoittamaan tilanteen, jos yrityksen ulosotto on ovella?

Tilanne on usein juoksua kelloa vastaan. Ulosottokielto tulee voimaan yleensä viimeistään silloin, kun tuomioistuin hyväksyy yrityssaneeraushakemuksen. Tällöin puhutaan noin kuukaudesta. Me pystymme saamaan kiellon voimaan tarvittaessa paljon aikaisemmin jo hakemusvaiheessa. Silloin ilmoitamme tuomioistuimelle, että yritys on vaarassa menettää kassavaransa ulosoton takia. Käräjäoikeus voi tehdä ratkaisun nopeimmillaan tunnissa. Jos se puoltaa ulosottokieltoa, se astuu voimaan käytännössä heti. Yrittäjä saa siis aikalisän ja pystyy hoitamaan asiansa kuntoon yhdessä meidän kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ulosotosta

Lupauksemme asiakkaille

Me olemme kulkeneet yrityssaneerauslain alkumetreiltä tähän päivään. Olemme tehneet tuhansia yrityssaneerauksia käytännössä kaikilta mahdollisilta toimialoilta. Hakemuksemme menevät läpi tuomioistuimessa paljon keskiarvoa useammin. Käsittelemiemme tapausten määrät ja ennen kaikkea onnistumiset ovat omaa luokkaansa.

Mikko Tusa,
Erityisasiantuntija, neuvottelija, toimitusjohtaja
p. 010 328 4811 / mikko.tusa@yritysfakta.fi

Miksi Yritysfakta?

Arvomme ovat yrittäjää ja yrittäjyyttä tukevia. Luotettava palvelumme on aidosti yrityksen ongelmiin paneutuvaa, nopeaa ja asiantuntevaa.

Työmme tulokset ovat olleet jo vuosia maan keskiarvojen yläpuolella. Tavoiteenamme on aina terve yritys. Pysyvä tervehtyminen asiakasyritysten taloudessa on toimintamme keskeisin tavoite.

Osaamisemme ja kokemuksemme yritystoiminnan tervehdyttämisestä on tehnyt meistä vuosikymmenien saatossa merkittävän yritystalouden vakauttajan. Asiakkainamme on ollut niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä lähes kaikilta toimialoilta. Kaiken kaikkiaan olemme hoitaneet tuhansia yrityksiä.

Lue lisää Ulosotosta

Voiko ulosottoviraston kanssa tehdä maksusuunnitelman?

Kyllä voi, mutta usein maksusuunnitelmat ovat liian raskaita yrityksen kannalta. Yrityssaneerauksen kautta asiat pystytään hoitamaan joustavammin ja taloudellisesti järkevämmin.

Yritysmuodolla on väliä. Mitä väliä sillä on, kun puhutaan aiheesta yritys ja ulosotto?

Ulosottovirastolla on poikkeuksellisen laajat perintäoikeudet ja käytännöt. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että se voi ulosmitata pankkitilillä olevat rahat. Se voi myös ulosmitata suoraan yrityksen asiakkaiden maksamia suorituksia sekä hakea pois ja myydä yrityksen koneita, laitteita tai muuta omaisuutta. Toiminimissä ja henkilöyhtiöissä (Ay, Ky) perintä voi kohdistua myös yksityispuolelle. Kun pelataan ulosottoviraston kanssa, tilanteet ovat arvaamattomia ja jonain aamuna saattaa yrityksen pankkitili näyttää yhtäkkiä nollaa. Siksi on tärkeää toimia nopeasti, kun pelkkä ulosoton uhka on päällä. Tämä on yksi monista syistä, miksi kannattaa hakeutua mahdollisimman nopeasti meidän pakeille. Yrityssaneeraus, eli yrityksen velkasaneeraus antaa ensinnäkin suojan yllätystilanteita varten ja valmiudet tervehdyttää liiketoimintaa yhdessä Yritysfaktan ammattilaisten kanssa.
Lopuksi hyvä nyrkkisääntö on se, että ulosottoasioissa ei kannata viivytellä.

Yritysfakta Oy
Vanajantie 10 A
13110 Hämeenlinna, Finland

Puhelin: 044 769 5534
Sähköposti: yritysfakta@yritysfakta.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: 003708599126 (OpenText)
OVT-tunnus: 003704987287

Copyright © 2024 Yritysfakta Oy