Ajankohtaista

Ilmoita yrityksesi mukaan erityisryhmään – vakautettavaksi ja tervehdytettäväksi!

2021-07-20 | Ajankohtaista

– Kaikkien mukaan tulevien kassa eli maksuvalmius pyritään ensiksi vakauttamaan Maan johtava yritysten talouden vakauttamiseen ja tervehdytykseen erikoistunut Yritysfakta Oy ottaa tässä vaiheessa noin kymmenen kotimaista pk-yritystä erityisohjelmaan vakautettavaksi, tervehdytettäväksi sekä joissain tapauksessa myös ohjattavaksi riskirahoituksen piiriin – kertoo Yritysfakta Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tusa.  Mukaan tulevien yritysten mahdollisuuden myös uuteen joukkorahoitukseen selvitetään erityisohjelman yhteydessä – […]... Lue lisää »

Varatuomari, KTM Ville Räsänen aloitti Yritysfaktan lakimiehenä 01.11.2020

2020-11-27 | Ajankohtaista

Yritysjuridiikkaa, -verotusta ja yhtiöoikeutta hyvin tunteva Ville Räsänen on nyt käytettävissä yritysten eteen tulevissa ja myös akuuteissa ongelmatilanteissa. Hän on myös käytettävissä jatkossa Yritysfaktan asiakasyritysten insolvenssi- eli maksukyvyttömyys tilanteissa.  Ville toteaakin alkaneesta yhteistoiminnasta insolvenssiasioiden hoitamisessa ”Yhdessä Yritysfaktan asiantuntijoiden kanssa muodostamme yritysten käyttöön nopean ja luotettavan tiimin palvelemaan haastavissa ja akuuteissakin yritysten ongelmatilanteissa.” ”Minulla on myös […]... Lue lisää »

Hyviä tuloksia Fakta-saneerausten avulla – jopa kolmannes konkurssiyrityksistä voitaisiin pelastaa!

2020-11-25 | Ajankohtaista

Yritysfakta pyrkii aina ensiksi korjaamaan yrityksen kassatilanteen. Merkittävänä toimijana yrityssaneerausten parissa toimivassa Yritysfakta Oy:ssä on analysoitu nykyistä huomattavasti suuremman joukon talouskriisiin ajautuneita yrityksiä voitavan auttaa onnistuneesti vakautuksen avulla. On arvioitu, että jopa noin kolmas myöhemmin konkurssiin ajautunut yritys olisi voitu pelastaa. Yhtenä merkittävänä tekijänä tähän on ollut yrittäjien ja yritysjohdon kriisitilanteessa tekemien päätösten perustuminen puutteelliseen […]... Lue lisää »

Useat yritykset joutuvat vuoden 2021 alkuun mennessä uhkaavan maksukyvyttömyyden tai jopa maksukyvyttömyyden tilaan

2020-11-13 | Ajankohtaista

TODENNÄKÖISTÄ ON, ETTÄ PANDEMIASTA JOHTUVIEN TALOUDELLISTEN ONGELMIEN VUOKSI USEAT YRITYKSET JOUTUVAT VUODEN 2021 ALKUUN MENNESSÄ UHKAAVAN MAKSUKYVYTTÖMYYDEN TAI JOPA MAKSUKYVYTTÖMYYDEN TILAAN – SIKSI NYT TARVITAAN YRITYSSANEERAUSTA JA SEN UUDENLAISTA NÄKEMISTÄ JA TOTEUTUSTA Konkurssiasiamies Helena Kontkasen mukaan vuoden 2020 aikana toteutetut rajoitustoimet mm. velkojen konkurssiperusteissa perinnässä tulevat vain lykkäämään konkurssien toteutumista vuoden 2021 alusta. Käytännössä tämä […]... Lue lisää »

Yrittäjien kannattaa nyt olla tarkkana – tarpeettomien konkurssien määrä on kasvussa ja uhkaa kasvaa edelleen

2020-11-13 | Ajankohtaista

Yritysten maksukyvyttömyyttä, yrityssaneerauksia ja konkursseja tuntevien analyytikkojen mukaan erityisen huolestuttavaa on tämän vuoden 2020 keväästä alkaen yritysten ja yrittäjien itse jättämät konkurssihakemukset. Taustalla näyttää osassa tapauksista oleva valitettava ilmiö, että yrityksen omistajat eivät näytä tuntevan yrityssaneerausten yrityksille tarjoamaa suojaa ja erityisiä oikeuksia yrityksen talousongelmien yhteydessä. Tämä olosuhde johtaa tilanteeseen, jossa yritystoiminta ajetaan alas hakeutumalla itse […]... Lue lisää »

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.