Velkojen sopimusjärjestely

Yritysfakta Oy on johtava yrityssaneerauksia käynnistävä toimija. Olemme olleet mukana jo 90-luvun alusta kehittämässä yrityssaneerausprosessia maahamme osallistuen mm. sitä koskevan lakihankkeen toteuttamiseen.

Ota yhteyttä
45+

Vuotta kokemusta

3000+

Toteutettua yritys­saneerausta

83%

Hyväksyttyä saneeraus­hakemusta tuomio­istuimissa

Velkojen sopimusjärjestely kaiken kokoisille yrityksille

Sopimusjärjestelyssä järjestellään yrityksen velkojien kanssa yrityksen velkasitoumukset ja niiden maksuaikataulut uudelleen. Prosessin tavoitteena on turvata yrityksen maksuvalmius ja toiminnan jatkuvuus sekä mahdollistaa yritystoiminnan pitkäjänteinen kehitystyö.

Palvelun soveltuvuus yritykselle harkitaan aina tapauskohtaisesti soveltaen alla mainittuja sopimusjärjestelyn peruskriteerejä.

Sopimusjärjestely soveltuu yritykselle, jos

  • Yrityksen taloustilanne on heikentynyt
  • Halutaan saada erääntyneiden velkojen maksaminen sovittavan ohjelman mukaiseksi
  • Tilanteeseen ei voida tai haluta yrityssaneerauslain mukaista yrityssaneerausta
  • Suositeltavaa on, että yritys on tilanteessa, jossa sillä ei vielä ole vireillä konkurssihakemusta

Kysy lisää yrityssaneerauksesta

Lupauksemme asiakkaille

Me olemme kulkeneet yrityssaneerauslain alkumetreiltä tähän päivään. Olemme tehneet tuhansia yrityssaneerauksia käytännössä kaikilta mahdollisilta toimialoilta. Hakemuksemme menevät läpi tuomioistuimessa paljon keskiarvoa useammin. Käsittelemiemme tapausten määrät ja ennen kaikkea onnistumiset ovat omaa luokkaansa.

Mikko Tusa,
Yrityskonsultti, neuvottelija, toimitusjohtaja
p. 010 328 4811 / mikko.tusa@yritysfakta.fi

Miksi Yritysfakta?

Arvomme ovat yrittäjää ja yrittäjyyttä tukevia. Luotettava palvelumme on aidosti yrityksen ongelmiin paneutuvaa, nopeaa ja asiantuntevaa.

Työmme tulokset ovat olleet jo vuosia maan keskiarvojen yläpuolella. Tavoiteenamme on aina terve yritys. Pysyvä tervehtyminen asiakasyritysten taloudessa on toimintamme keskeisin tavoite.

Osaamisemme ja kokemuksemme yritystoiminnan tervehdyttämisestä on tehnyt meistä vuosikymmenien saatossa merkittävän yritystalouden vakauttajan. Asiakkainamme on ollut niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä lähes kaikilta toimialoilta. Kaiken kaikkiaan olemme hoitaneet tuhansia yrityksiä.

Yritysfakta Oy
Vanajantie 10 A
13110 Hämeenlinna, Finland

Puhelin: 044 769 5534
Sähköposti: yritysfakta@yritysfakta.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: 003708599126 (OpenText)
OVT-tunnus: 003704987287

Copyright © 2024 Yritysfakta Oy