yrityksen talousongelmien ratkaisija
45+

Vuotta kokemusta

3000+

Toteutettua yritys­saneerausta

83%

Hyväksyttyä saneeraus­hakemusta tuomio­istuimissa

Neuvottelupalvelu voi ratkaista vaikean velkomustilanteen

Neuvottelupalvelu on hyvä ratkaisu silloin, kun yrityksen yhteistyökumppanin, velkojen tai muun tahon kanssa pitäisi keskustella yrityksen kannalta tärkeässä asiassa ja päästä positiiviseen ratkaisuun.

Lue lisää

Yli 80 % Yritysfaktan yrityssaneeraushakemuksista hyväksyttiin tuomioistuimissa

Valmistuneen tilaston mukaan Yritysfakta Oy:n vuoden aikana tekemistä asiakkaiden saneeraushakemuksista hyväksyttiin peräti 83 %.

Lue lisää

Ilmoita yrityksesi mukaan erityisryhmään – vakautettavaksi ja tervehdytettäväksi!

”Mikäli yritykseen etsitään uusia sijoittavia osakkaita tai yrittäjä haluaa esimerkiksi yrityksen talouden saatua kuntoon luopua yrityksestä vaikkapa eläkkeelle siirtymiseksi, selvitetään myös mahdollisuuden erilaisiin yritysjärjestelyihin.” – Mikko Tusa selventää.

Lue lisää

Ulosotto vie yrityksen rahat! – tilanne voidaan korjata – ota yhteys Yritysfaktan asiantuntijaan

Nyt riittävän pitkä velkojen perinnän rauhoitustila korkeiden perimiskulujen lakkaaminen on mahdollista. Valitettavasti tämä on liian monen ulosottovelallisen arkea silloin, kun yritys on joutunut pahaan velkakierteeseen.

Lue lisää

Lakimies Yritysfaktan asiakkaiden apuna 01.11.2020 alkaen

Yritysjuridiikkaa, -verotusta ja yhtiöoikeutta hyvin tunteva lakimies on nyt käytettävissä yritysten eteen tulevissa ja myös akuuteissa ongelmatilanteissa.

Lue lisää

Hyviä tuloksia Fakta-saneerausten avulla – jopa kolmannes konkurssiyrityksistä voitaisiin pelastaa

Yritysfakta pyrkii aina ensiksi korjaamaan yrityksen kassatilanteen. Merkittävänä toimijana yrityssaneerausten parissa toimivassa Yritysfakta Oy:ssä on analysoitu nykyistä huomattavasti suuremman joukon talouskriisiin ajautuneita yrityksiä voitavan auttaa onnistuneesti vakautuksen avulla.

Lue lisää

Haluatko tietää miten paljon euroja yrityssaneeraus toisi Sinun yritykselle?

Fakta malli kertoo hyötyarvion yritykselle helposti ja havainnollisesti. Talousongelmissa oleva yritys joutuu jatkuvasti vastaamaan ja ”maksumieheksi” ylimääräisistä kuluista, uhkista ja haitoista, joita kunnossa ja hyvässä maksuvalmiustilassa oleva yritys ei kohtaa milloinkaan.

Lue lisää

Yrittäjien itse jättämät konkurssihakemukset ovat huolestuttava ilmiö

Nämä ovat usein ns. tarpeettomia konkursseja. Yrittäjät eivät näytä tietävän, että yrityssaneerauksen avulla heidän yrityksensä voidaan tervehdyttää ja jopa pelastaa syvistäkin ongelmista huolimatta.

Lue lisää

Tositarinaa selviytymisestä yrityksille ja yrittäjille – Terve Yritys -lehden Erikoisnumero on ilmestynyt!

Lehti sisältää tosikertomuksia yrityksistä, jotka ovat selviytyneet vaikeasta taloudellisesta tilanteestaan. Aihepiiri on erityisen mielenkiintoinen kaikille yrittäjille sekä yritysten kanssa tekemisissä oleville.

Lue lisää

Yritysfakta Oy aloitti alakohtaiset yritysten taloudellisten toimintaedellytysten turvaamisen

”Nyt aloitimme kaikkein akuuteimmista eli Yritysfakta käynnistää nyt Erityiskampanjan yrityksille, joiden toimialana Ravintola- ja erityisesti Yökerhotoiminta sekä Hotellit.”

Lue lisää

Ulosoton uhka voidaan pysäyttää

Jos yritys ei enää kykene suoriutumaan velvoitteestaan ja velkojat hakea myös ulosottoperusteen (velkomustuomio) perinnälleen. Tällaisissa tilanteissa ulosotto pyrkii täyttämään laiminlyödyn velvoitteen pakkokeinoin.

Lue lisää

Yritysfakta Oy
Vanajantie 10 A
13110 Hämeenlinna, Finland

Puhelin: 044 769 5534
Sähköposti: yritysfakta@yritysfakta.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: 003708599126 (OpenText)
OVT-tunnus: 003704987287

Copyright © 2024 Yritysfakta Oy