yrityksen talousongelmien ratkaisija
45+

Vuotta kokemusta

3000+

Toteutettua yritys­saneerausta

83%

Hyväksyttyä saneeraus­hakemusta tuomio­istuimissa

Ulosoton uhka voidaan pysäyttää

Ulosotto uhkaa? Ulosmittaus ja takaisinotto voidaan vielä välttää.

Yrityksesi maksuvalmius ei ole enää kunnossa tilanteessa, jossa joudutaan jatkuvasti lykkäämään laskujen maksua alkuperäisestä eräpäivästä tai kun maksujen ohella huomaat maksavasi jatkuvasti viivästyskorkoja, veron korotuksia ym. perimiskuluja.

Jos yritys ei enää kykene suoriutumaan velvoitteestaan ja velkojat hakea myös ulosottoperusteen (velkomustuomio) perinnälleen. Tällaisissa tilanteissa ulosotto pyrkii täyttämään laiminlyödyn velvoitteen pakkokeinoin.

Ulosmittaus voidaan usein vakautuksen avulla virallisesti estää. Tämä edellyttää kuitenkin nopeita toimia. Ulosotto ja esineiden takaisinotto ovat konkurssiuhkaisen maksukehotuksen ohella tyypillisimpiä perimistoimia.

Jatkuvat ulosoton maksukehotukset ja leasing- tai osamaksuesineiden takaisinottouhka sekä erääntyneiden velkojen ulosmittausuhka ovat hälytyskelloja, joiden soidessa yrityksesi tulisi välittömästi hakeutua yritystalouden vakautuksen pariin. Vakautus rauhoittaa velkojesi ulosmittausuhan sekä esineiden takaisinottouhan, jolloin niitä ei voida enää rauhoitusaikana takaisinottaa tai tilittää.

Vakautuksen vaihtoehdot ovat: Sopimusjärjestely, kevennetty yrityssaneeraus tai normaali yrityssaneeraus.

Torju ulosmittaus ja takaisinotto ajoissa ja ota yhteyttä asiantuntijaamme

Yritysfakta Oy
Vanajantie 10 A
13110 Hämeenlinna, Finland

Puhelin: 044 769 5534
Sähköposti: yritysfakta@yritysfakta.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: 003708599126 (OpenText)
OVT-tunnus: 003704987287

Copyright © 2024 Yritysfakta Oy